Nieuws

Best Indiaas restaurant in Hilversum

vrijdag, 12-12-2014  

India staat bekend om de sari’s, tulbanden, rode stippen op het voorhoofd, de heilige koeien en het pittige voedsel. Het is een cultuur die sinds de eerste kennismaking met Westerse beschavingen, in deze streken altijd tot de verbeelding is blijven spreken. Nu nog zie je in het hedendaagse Engeland sporen terug van de tijd dat India een kolonie was van het machtige Britse koninkrijk. In Nederland bestaat een vergelijkbare situatie in relatie tot het koloniaal erfgoed van Indonesië. Iedereen kent wel iemand of is misschien iemand die volledig, half of kwart Indonesiër is. Het begrip ‘toko’ en allerlei andere Indonesische woorden zijn ook stevig ingeburgerd in het Nederlandse vocabulaire. De multiculturele samenleving, die dus ooit is begonnen in de tijden van globale kolonisatie door Westerse landen, brengt vele voordelen met zich mee, waaronder een uitgebreid aanbod aan culinaire variatie. Toen India werd gekoloniseerd door Engeland zijn de heerlijke lokale gerechten Europa binnen gekomen. Behalve deze prettige culinaire toevoeging, zijn zaken zoals meditatie en yoga tegenwoordig ook verschrikkelijk populair in het Westen. Dit hebben we allemaal te danken aan Indiase gebruiken en levensovertuigingen. Al deze Indiase zaken bleven niet binnen de Engelse grenzen, maar zijn in de loop van de afgelopen decennia het Kanaal overgewaaid naar continentaal Europa. In ons eigen Hollandse Hilversum bevindt zich een ultiem voorbeeld van zo’n volwaardige implementatie van Indiase cultuur. Het gaat hier om een heerlijke exotische eetgelegenheid die zichzelf het best Indiaas restaurant van Hilversum noemt. Dit etablissement kan zeker worden gezien als het best Indiaas restaurant in de wijde omtrek. Volgens enkele online reviews zou het zelfs het beste van het land kunnen zijn. Gerund door een Indiase top kok is dit eethuis al bijna dertig jaar een groot succes. Het best Indiaas restaurant brengt een stukje van het Oosten naar ons koude kikkerlandje en verwarmt u zo van binnenuit.

Eten in het best Indiaas restaurant

Het gebruik van bijzondere en in Nederlandse recepten weinig gebruikte ingrediënten en specerijen maakt dat het best Indiaas restaurant garant staat voor een bijzonder avondje uit. Wanneer u echter allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, die typisch zijn voor de Indiase keuken kunt u vragen of de koks rekening met u kunnen houden. Zijn uw eisen onhaalbaar voor hen, dan kunt u misschien beter een andere eetgelegenheid opzoeken. Ook wanneer u of iemand in uw gezelschap zwanger is, is het nuttigen bepaalde scherpe specerijen, die zeker in de gerechten van het best Indiaas restaurant aanwezig zullen zijn, af te raden. Voor iedereen die zin heeft in een uitgebreid exotische hap is het best Indiaas restaurant zeker het overwegen waard. Dankzij de uitgebreide menukaart en de uitnodigende sfeer in het etablissement gaat u een bevredigende avond tegemoet in hartje Hilversum. Bekende gerechten passeren de revue, zoals:

  • kip tikka masala
  • nan brood
  • kip tandoori
  • dal soep
  • papardam

Ook minder bekende gerechten kunt u nuttigen bij het best Indiaas restaurant. Zo zijn daar de vegetarische linzensoep onder de naam Dalmakhni en het eveneens vegetarische gerecht genaamd Saag Alu, met aardappels en spinazie. Het mooie aan de Indiase keuken is dat er heel wat herkenbare basis ingrediënten worden gebruikt, maar dat de bereidingswijze en de manier waarop het geheel op smaak wordt gebracht geheel anders is. Zelfs over de drank is goed nagedacht bij het best Indiaas restaurant. Er worden Indiase bieren geserveerd, die goed passen bij het smakenpallet van de verschillende schotels.

Reserveren of bestellen

Het best Indiaas restaurant is zeven dagen in de week geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Men kan een pek reserveren en ter plekke komen eten. Dit kan voor een gezelschap van slechts twee personen maar reserveren is ook mogelijk en zelfs noodzakelijk wanneer u met een grote groep komt eten. Het restaurant is gemakkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto en kan een groot aantal mensen herbergen. Het voordeel van komen dineren in het best Indiaas restaurant is dat u kunt genieten van de passende sfeer, het vriendelijke personeel en de prachtige presentatie van het voedsel. Ook geniet u van de culinaire expertise en van de gastvrijheid die het best Indiaas restaurant kan verzorgen. Bent u daarentegen niet in de stemming om buiten de deur te eten, maar heeft u wel trek in Indiaas voedsel? Dat is geen enkel probleem. Het best Indiaas restaurant bezorgt namelijk ook aan huis. U kunt via hun website bekijken waar u zin in heeft en hoeveel u zou willen bestellen van welk gerecht. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, plaatst u uw bestelling. U kunt direct gemakkelijk en veilig betalen. Het best Indiaas restaurant zal er dan zorg voor dragen dat uw avondeten zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Wilt u contact opnemen met het best Indiaas restaurant, dan kan dat telefonisch, via e-mail of via hun website. Wanneer u op de laatste wijze een reservering plaatst, ontvangt u korting op uw maaltijd. Het best Indiaas restaurant is bovendien actief op verschillende sociale media en gaat helemaal met de tijd mee. Ze zijn aangesloten bij een populaire review- en reserveringswebsite, waarvan ook een veelgebruikte app bestaat voor de smartphone. Een authentieke, traditionele keuken hoeft dus nog niet te betekenen dat men de ogen sluit voor de technologische mogelijkheden van de moderne tijd. Kijkt u ook altijd even op de website van het best Indiaas restaurant, wanneer u bij hen iets wilt bestellen. Rechts bovenin geven zij dagelijks aan tussen welke tijden u op die dag iets kunt bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.