Over Atlantis

Zaalverhuur

Atlantis verhuurt zalen voor diverse gelegenheden. Heeft u een bruiloft, bedrijfsfeest, borrel, verjaardag of zomaar iets te vieren dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Er kunnen tussen de 50 en 500 mensen bij ons terecht.

Creatief Centrum

Op de tweede verdieping van Podium Atlantis bevindt zich het Creatief Centrum. Hier worden cursussen tekenen, schilderen en boetseren gegeven.

Mama Kookt

In het bovencafé van Atlantis kan er iedere werkdag tussen 17.00 uur en 21.00 uur gegeten worden. De mama’s serveren een hoofdmaaltijd voor € 7,50, een twee gangen menu voor € 9,00 en voor drie gangen betaalt u € 10,00. Elke zaterdag wordt tussen 18.00 uur en 20.00 uur een éénpansgerecht geserveerd voor € 7,50. Voorverkoop en reserveren blijft ongewijzigd.

Voorverkoop en Reserveren

Voorverkoop voor alle concerten waarvoor entree wordt geheven, vindt 3 weken van te voren plaats via VVV Alkmaar, platenzaak Pop Eye en in Podium Atlantis (dagelijks vanaf 14.00 uur). Lidmaatschap van Atlantis is verplicht bij alle concerten. Actuele informatie over de programmering is te lezen in Live XS.