Nieuws

Een bruiloftgoochelaar maakt uw bruiloft nog specialer

vrijdag, 12-12-2014  

Een huwelijk is sowieso een dag om nooit te vergeten. Weinig dingen kunnen daar afbreuk aan doen. Er zijn echter wel manieren om deze bijzondere dag nog specialer en origineler te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een bruiloftgoochelaar inhuren. Als u hier zelf ook al op was gekomen, bevestigt dit dat het een erg goed idee is. Had u er zelf nog niet aan gedacht? Dan bewijst dat hoe origineel het idee is. Het gebeurt namelijk niet vaak: een bruiloftgoochelaar op een huwelijksdag. Het is dan wel erg van belang om een professionele bruiloftgoochelaar te boeken, want u wilt natuurlijk het beste van het beste op uw bruiloft. De vraag is dan: waar vindt u een goede en professionele bruiloftgoochelaar? Zoek niet verder, u bent hier aan het juiste adres. Bruiloftgoochelaar Jordi kan een enorm amusante en verbluffende act verzorgen op uw huwelijksdag. Hieronder zullen we vertellen waarom Jordi een goede keuze is als bruiloftgoochelaar. We zullen ook opnoemen wat voor acts hij nog meer kan verzorgen. Hij is namelijk niet alleen in te huren als bruiloftgoochelaar, maar kan zijn trucs op allerlei soorten evenementen uitvoeren. Ten slotte zullen we uiteenzetten waar u nog meer informatie kunt vinden en natuurlijk hoe u Jordi als bruiloftgoochelaar kunt boeken.

Bruiloftgoochelaar Jordi

Uw bruiloft moet er precies zo uitzien als u wilt. U moet in staat zijn de dag zelf in te delen. Daarom zal Jordi zijn act als bruiloftgoochelaar invullen op de manier die u wilt. In overleg is heel veel mogelijk. Bruiloftgoochelaar Jordi past zich daarbij ook aan het publiek aan: bijvoorbeeld de verschillende leeftijden van het publiek. Hij kan vele trucs die zowel voor volwassenen als voor kinderen erg interessant en onverklaarbaar zijn. Naast een act als bruiloftgoochelaar zijn er ook andere mogelijkheden. Een voorbeeld daarvan dat ook erg geschikt is om te boeken voor een bruiloft is de act van tafelgoochelaar. Deze act is erg geschikt op een evenement waarbij er groepen mensen bij verschillende tafels staan of zitten. Bij een bruiloft kan dit bijvoorbeeld op het feest ’s avonds, na de plechtigheid, zijn. In zijn rol als tafelgoochelaar gaat Jordi dan alle tafels bij langs en doet bij elke tafel verschillende trucs. U staat er dan met uw neus bovenop, maar u zult merken dat de trucs alsnog onverklaarbaar zijn. U ziet dus dat er voor bruiloften verschillende mogelijkheden zijn wat betreft acts die Jordi voor u kan opvoeren. Andere acts, naast die van bruiloftgoochelaar en tafelgoochelaar, die hij kan verzorgen zijn onderstaande.

  • Kindergoochelaar: op kinderfeestjes of andere evenementen waar veel kinderen aanwezig zijn (dit kan dus ook het geval zijn op een bruiloft), kan Jordi goocheltrucs laten zien die speciaal interessant zijn voor kinderen.
  • Centrale act: tijdens deze act, die ongeveer tien minuten duurt, laat de goochelaar trucs zien aan alle aanwezigen tegelijk. De act kan als introductie dienen van een andere act, bijvoorbeeld de act van tafelgoochelaar, of als afsluiting van een evenement. De truc kan aangepast worden aan de gelegenheid. Als u deze act interessant vindt in combinatie met de act van bruiloftgoochelaar, kunnen er trucs uitgevoerd worden samen met het bruidspaar. Wees gerust; als Jordi besluit de ringen weg te toveren, krijgt u ze aan het eind van de act heus weer terug.
  • Jordi kan ook optreden als beursgoochelaar, waarbij hij trucs doet naast een stand op een beurs en zo effectief de aandacht van het publiek trekt voor de stand van uw bedrijf, of als gever van workshops, wat erg uniek is omdat hier ook een aantal trucs prijsgegeven zullen worden en dit erg zeldzaam is in de goochelwereld. Deze acts zijn echter minder relevant als u een bruiloft aan het plannen bent. Meer informatie erover is te vinden op Jordi’s website.

Aan deze opsomming van mogelijke acts is te zien dat Jordi een erg veelzijdig goochelaar is. Als hij als bruiloftgoochelaar optreedt, kan hij de act dus goed aanpassen aan de omstandigheden en natuurlijk aan uw wensen. Dit komt onder andere doordat hij al meer dan twintig jaar ervaring heeft met goochelen. Op zijn negende werd zijn interesse gewekt en sindsdien heeft hij veel gelezen, geoefend en ervaring opgedaan. Dit geeft hem ook het zelfvertrouwen om veel interactie te hebben met het publiek tijdens de trucs. Een groot voordeel voor u is dat er geen reiskosten gerekend worden. Waar u uw bruiloft ook wilt laten plaatsvinden, het tarief dat uw bruiloftgoochelaar rekent is overal hetzelfde. Meer informatie over de acts en over Jordi kunt u vinden op de volgende website: https://goochelaarjordi.nl/shows/goochelaar-bruiloft/. Hier vindt u ook hoe u contact kunt opnemen. U ziet meteen het telefoonnummer via welke u boekingen kunt plaatsen op uw scherm. Als u klikt op ‘Neem contact op’ vindt u ook een e-mailadres en een contactformulier. U kunt contact opnemen als u een boeking wilt plaatsen, maar natuurlijk ook als u vragen of opmerkingen heeft. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bruiloft? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Lees de recensies

Op de website zijn ook veel recensies te vinden van tevreden klanten die ooit een optreden hebben bijgewoond of een boeking hebben geplaatst. Als u helemaal naar beneden scrolt op het deel van de website waarvan de link hierboven gegeven is, vindt u de beoordelingen die Jordi heeft gekregen naar aanleiding van optredens als bruiloftgoochelaar of goochelaar op een huwelijksfeest. Zo zijn er voor alle verschillende acts beoordelingen te vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.