Vrije tijd en Hobby

Een mooie dag voor teambuilding met kanoverhuur in Amsterdam

vrijdag, 30-11-2018  

Jaarlijks gaan we er met ons team op uit om een dag echt even samen te zijn en te werken aan de synergie in ons team. We kiezen daarvoor altijd een activiteit die voor iedereen mogelijk is om te doen en waarbij we teams binnen ons werkteam kunnen samenstellen die moeten samenwerken. Dit zijn meestal mensen die in het dagelijks leven juist minder vaak met elkaar samenwerken en elkaar daardoor nog niet voldoende kennen en aanvoelen. Dit jaar zijn we uitgekomen bij Kano Verhuur Amsterdamse Bos om hier een leuke middag met teambuilding te kunnen organiseren.

Kanoverhuur in Amsterdam voor een groep

Via kanoverhuur-amsterdam.nl hebben we contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. We zijn als team met 14 mensen, inclusief de teammanager en een even aantal komt ons in dit geval natuurlijk goed uit. We hebben contact opgenomen voor:

  • Het huren van de kano’s
  • De mogelijkheden voor catering op deze dag
  • Informatie over activiteiten en bezienswaardigheden

De kanoverhuur in Amsterdam heeft ons hierbij erg goed geholpen. Ze wisten ons te vertellen dat er twee mensen in een kano kunnen en daarmee zouden we met 7 kano’s kunnen volstaan. Dat was voor ons perfect. Hiermee konden we als duo’s vanaf de kanoverhuur in Amsterdam zo het Amsterdamse Bos te water verkennen. We konden op die manier de duo’s vooraf al vormen en met de informatie over de omgeving die we van de kanoverhuur in Amsterdam hebben gekregen hebben we ook al grotendeels en route kunnen uitstippelen, om zo een aantal opdrachten als spelelement toe te kunnen voegen. Het kanovaren beloofde hiermee een leuke en actieve bezigheid te worden en dat was precies waarnaar we op zoek waren.

Teambuilding te water

Op de dag zelf kwamen we al vroeg aan bij de kanoverhuur in Amsterdam. We hadden van te voren al instructies en advies meegekregen, bijvoorbeeld over de te dragen kleding en schoenen en wat er mee zou kunnen in de kano. We hadden daarnaast besloten om een middag helemaal offline te gaan. We zouden niet bereikbaar zijn voor werk gerelateerde zaken en niemand was gebonden aan prangende privézaken, dus we hebben onze telefoons niet meegenomen en zijn echt even de natuur in gegaan om op die manier ons te kunnen focussen op het varen, om de dingen om ons heen, op elkaar en op de opdrachten. Dit werkte voor iedereen in het team heel bevrijdend. Het is prettig om te merken hoe verbonden we zijn met de digitale wereld en ook al werken we zelf voor een digitaal bureau, is het toch ook wel eens fijn om niet gebonden te zijn aan een beeldscherm en een internetconnectie. De kanoverhuur in Amsterdam heeft ons dus onbewust een grote dienst geleverd, omdat het risico er natuurlijk altijd is om de telefoon in het water te laten vallen. Dit heeft gezorgd dat we echt een paar uur lang hebben kunnen varen. We hebben verschillende plekken ontdekt in het Amsterdamse Bos en leuke opdrachten kunnen doen die ons meer in een onbevangen sfeer bracht en waarbij eventuele obstakels die op de werkvloer leven niet bestonden. Dit hebben we na het varen bij de kanoverhuur in Amsterdam kunnen voortzetten, want we zijn toen op het terras neergestreken en hebben lekker in de zon met elkaar genoten van een mooie middag. De kanoverhuur in Amsterdam is voor ons een erg fijne optie geweest om deze teambuilding te kunnen doen en we zullen dit waarschijnlijk nog wel vaker herhalen. Het is ons goed bevallen om fysiek bezig te zijn, op het water te dobberen en op een andere manier als team samen te werken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.