Nieuws

Gouden oorbel van Gilian originals

zaterdag, 29-8-2015  

Gilianoriginals - Gouden oorbelGilian originals is de sieraden winkel online waar vrouwen prachtige, verfijnde en vrouwelijke sieraden kunnen aanschaffen zoals de gouden oorbel, gouden armbanden, kettingen en diverse hangers. Bekijk direct het assortiment als u op zoek bent naar kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dat is waar Gilian namelijk naar streeft; sieraden voor iedereen waar vrouwen zich goed bij voelen en die ze het liefst iedere dag dragen. Zoals Gilian het wel eens omschrijft; ‘sieraden moeten aanvoelen als een tweede huid.’ Wanneer u bijvoorbeeld altijd gewend bent om een bepaalde gouden oorbel te dragen en u stopt deze te dragen, dan zult u een gevoel hebben dat er iets ontbreekt. Misschien had u wel de gewoonte ontwikkeld om aan de gouden oorbel te friemelen tijdens een gesprek of soms zomaar. We bouwen een persoonlijke band op met onze sieraden. We raken als we sieraden langer dragen gewend aan het gevoel en dan kunnen we inderdaad zeggen dat de sieraden aanvoelen als een onderdeel van uzelf. Dat is een geweldige ervaring die Gilian graag voor u mogelijk wil maken. Zij ontwerpt de sieraden zoals de gouden oorbel en armbanden zelf en dat levert een hele bijzondere collectie op waar veel vrouwen erg enthousiast over zijn. Natuurlijk is het prettig dat u online uw bestelling kunt plaatsen voor een gouden oorbel of ketting. U kunt er altijd op rekenen dat de sieraden die u bestelt bij Gilian originals in een mooie verpakking worden bezorgd. Betalen doet u in een hele veilige online omgeving en kan makkelijk met iDEAL. Kies voor de geweldige collectie van Gilian:

  • een geweldig assortiment
  • snelle levertijden
  • veilig online betalen
  • de beste kwaliteit
  • prachtige verpakking

Gouden oorbel combineren

De sieraden van Gilian kunnen zeer goed worden gecombineerd maar lenen zich evengoed wanneer u ze apart wilt dragen. Een gouden oorbel met een mooie edelsteen kunt u bijvoorbeeld kopen bij Gilian originals. Wat geldt in het bijzonder voor de gouden oorbel is dat het dragen van deze oorbellen geschikt is voor iedere gelegenheid; van een sjiek feest tot een normale dag. Gouden oorbellen met hangers zijn prachtig en wij nodigen u dan ook van harte uit om eens te kijken naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Het assortiment van Gilian is zoals gezegd heel erg vrouwelijk. Gilian zelf werd geboren in de roerige jaren zeventig en als we naar haar collectie kijken dan zien we zeker invloeden van deze tijd terug in het design. Wat bijzonder is aan de collectie is dat alle sieraden zoals de gouden oorbel, maar ook de armbanden en kettingen persoonlijk kunnen worden gemaakt met een steen of hanger. Gilian is namelijk verzot op mooie stenen die worden gedragen bij een armband of ketting. Bekijk daarom ook eens deze stenen met een geneeskrachtige werking. Er zijn verschillende soorten stenen die gecombineerd kunnen worden met de gouden oorbel, of de gouden armband en dat maakt zo’n item heel persoonlijk omdat u, en alleen u, de combinatie mogelijk maakt. Ook kunt u kiezen voor symbool hangers zoals een klavertje vier. Iedereen heeft weer eigen voorkeuren als het gaat om symbolen. Vaak is er aan symbolen een persoonlijke geschiedenis verbonden en juist het samenstellen van een sieraad met een symbool en steen zorgt dan ook voor een heel persoonlijk cadeau aan uzelf of wellicht aan iemand anders. Gilian woont in Amsterdam, maar zij gaat wel een paar keer per jaar naar het prachtige eiland Ibiza om helemaal te onthaasten. Hier komt zij dan tot rust en doet zij weer inspiratie op om te werken aan haar geweldige collectie.

Oorbellen van alle tijden

Oorbellen werden altijd al gedragen. Als we naar de geschiedenis kijken zien we dat sieraden een plek hebben in werkelijk iedere cultuur. Vaak werden sieraden ook gebruikt als symbool of ter bescherming en werden er allerlei geloven en tradities gekoppeld aan sieraden. We kennen allemaal wel dat beeld van Afrikaanse stammen met grote ringen in hun oren. Het is bijzonder om te zien hoe tijden steeds weer veranderen en hoe de mode een geschiedenis kan tekenen en hoe we aan de hand van mode een geschiedenis kunnen herkennen en herinneren. Dat is iets wat mode in brede zin zo intrigerend maakt. Het gaat allemaal om het detail en dat heeft Gilian heel goed begrepen en als we kijken naar haar prachtige collectie kunnen we haar oog voor detail goed zien. Wanneer u op zoek bent naar een speciale gouden oorbel om te combineren met een bepaald outfit zoals een jurk die u wilt dragen op een huwelijk van een vriend of een vriendin, dan is dit een goede plek om de perfecte gouden oorbel te vinden. Dat heeft te maken met een paar dingen. Het assortiment van Gilian is ten eerste heel erg verfijnd en vrouwelijk en leent zich voor het dragen in combinatie met een bijzondere jurk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een oorbel samen te stellen met een hangertje en dat biedt u weer de mogelijkheid om een oorbel helemaal aan te passen aan uw jurk. Wij kunnen u verklappen dat veel vrouwen die gaan trouwen bij ons oorbellen kochten. Kiezen voor verfijnde kleine oorbellen of juist voor grotere ringen? Het kan allemaal op onze webwinkel. Plaats uw bestelling in het winkelmandje en reken af in een veilige omgeving met iDEAL. Makkelijk en snel. Alle bestellingen worden snel geleverd. Daar kunt u altijd op rekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.