Nieuws

Han Schnek; leren fotograferen

woensdag, 14-10-2015  

U houdt ervan om mooie foto’s te maken. Toch loopt u op een bepaald moment vast en komt u niet meer verder. Soms kan dat tamelijk frustrerend zijn en het enige antwoord hierop is eigenlijk het volgen van een goede cursus. Han Schnek is de plek waar u moet zijn als u zich hier in herkend. Een tijd geleden kocht u een mooie camera, of wellicht leent u er vaak een van een vriend of vriendin waar u ontzettend veel plezier aan beleefd, maar de techniek heeft u niet helemaal onder controle en u zo grote stappen maken als dat wel het geval zou zijn. Er bestaat een wezenlijk verschil tussen het maken van een huis tuin en keuken kiekje en een volwaardige professionele foto. Dat verschil wordt gemaakt door tal van elementen die u zult moeten ontdekken in de praktijk. U kunt natuurlijk op eigen houtje al een eind komen, maar op een bepaald moment is een cursus volgen toch wel raadzaam. Als u meer uit uw foto en eventueel uw camera wilt halen, dan is het volgen van een cursus bij Han Schnek een hele goede keuze. U kunt bij Han Schnek kiezen voor verschillende soorten cursussen. Daarbij wordt aandacht besteed aan de verschillende facetten en aspecten van fotografie. Het is van belang dat u voor uzelf bepaald waar uw voorkeur naar uitgaat en wat de gebieden zijn die u zou willen verbeteren. Bekijk op onze website even op uw gemak wat voor soort cursus u graag zou willen volgen. U kunt het beste kiezen voor een cursus die past bij waar u staat. Kies voor:

  • de basisworkshop camera techniek
  • de basisworkshop compositie
  • neem deel aan de praktijkdag reisfotografie
  • doe mee aan een portretworkshop
  • volg een fotoworkshop in uw stad

Han Schnek cursussen

U kunt bij Han Schnek terecht voor cursussen voor gevorderden en cursussen voor beginners. Ook kunt u er voor kiezen om een privé les te nemen of te fotograferen in groepen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Het voordeel van een privé cursus of les volgen bij Han Schnek is evident. Alle aandacht gaat naar u uit. Maar wat wij als groot voordeel kunnen aandragen van een cursus in groepsverband is dat we altijd weer zien dat de cursisten ontzettend veel van elkaar leren. Juist omdat we met een groep op pad gaan en het gesprek aangaan, ontstaat er een breed begrip van bepaalde onderwerpen en komen vaak meerdere thema’s aan de orde. Iedereen kijkt met een persoonlijk oog naar een bepaald thema en stelt weer andere vragen. Dat maakt fotograferen ook zo ontzettend leuk en bijzonder om te doen zeker als u het samen doet. Bij Han Schnek volgt u de beste cursus die u zich maar kunt wensen en u zult zien dat u na het volgen van een van de cursussen van Han Schnek ontzettend veel meer begrijpt en flinke stappen voorwaarts heeft gemaakt op het gebied van fotograferen. Leren fotograferen is een proces dat geen einde kent. Als mens ontwikkelt u zich, en dat betekent dat u zich als fotograaf ook steeds weer ontwikkeld. Met de tijd ontstaat er aandacht voor andere zaken en bijvoorbeeld ook voor andere details. Het mooie aan het volgen van een cursus bij Han Schnek is dat u zichzelf als fotograaf ook weer beter leert kennen. Er is aandacht voor uw oog en wat u maakt en dat is ontzettend motiverend. Het is nooit te laat om bij te leren, want fotograferen is iets wat altijd verbeterd kan worden. Er valt altijd wel weer wat bij te leren.

Ga de uitdaging aan!

Wilt u graag de uitdaging aangaan en meer uit uw camera halen? Wilt u graag uw talent verder ontwikkelen en meer leren over uw eigen kracht en de punten waar wellicht nog veel te leren valt? Bekijk dan de mogelijkheden van het volgen van een cursus bij Han Schnek! Iedereen die van fotograferen houdt heeft te maken met bepaalde beperkingen en die beperkingen worden vaak opgelegd door het feit dat mensen niet alles weten van de techniek die voor handen is. Zeker de camera’s die de laatste jaren worden verkocht hebben ontzettend veel mogelijkheden, en u gebruikt vaak maar een fractie van alle technieken die u kunt toepassen. Dat is natuurlijk zonde. Er valt eindeloos te leren als u een goede camera heeft en niet alleen op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van kijken en zien. Bij Han Schnek bieden wij alle mogelijkheden. U bent hier helemaal op het juiste adres om te ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is. Iedere fotograaf loopt vroeg of laat tegen bepaalde dingen aan zoals problemen met het licht. Vaak zijn mensen niet bekend met moeilijke termen en het doorlezen van de gebruiksaanwijzing van een camera zet helemaal geen zode aan de dijk als u wilt leren fotograferen. Het prettige aan het volgen van een cursus bij Han Schnek is dat u leert hoe u met uw camera kunt werken en dat u daardoor veel meer uit uw camera kunt halen. Wij nodigen u van harte uit bij Han Schnek fotogratie om een cursus te volgen. U zult zien dat u investeert in een geweldige cursus waar u veel profijt en plezier van zult hebben. Steeds meer mensen kiezen voor onze cursussen. Bekijk het aanbod! Vragen? Wij staan u graag te woord!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.