Nieuws

Hondenjas

vrijdag, 29-9-2017  

Wil jij ervoor zorgen dat jouw hond er helemaal tip top uitziet? Kies dan eens voor een leuke hondenjas bij Tinki! Zelf trek je natuurlijk iedere dag andere kleding aan, maar jouw dieren zien er steeds maar weer hetzelfde uit. Uiteraard hebben zij van zichzelf al een prachtig uiterlijk, maar zou het niet leuk zijn als jij ze ook eens een geheel andere look zou kunnen geven? Met een hondenjas doe je dit op een heel eenvoudige manier! Doordat er heel veel verschillende soorten te krijgen zijn, kun je bovendien ook steeds variëren en er zo voor zorgen dat ook jouw beestje er steeds weer anders uitziet. Zelfs is het mogelijk om jullie outfits helemaal op elkaar af te stemmen! Zo kun je goed laten zien dat jullie bij elkaar horen!

Verschillende functies van hondenjas

Uit bovenstaande zou je het idee kunnen krijgen dat de enige reden om een hondenjas te kopen is om jouw beestje een leuk uiterlijk te geven. Hoewel dit zeker een reden kan zijn, heeft dit kledingstuk veel meer functies, afhankelijk van de variant die je koopt. Zo zijn er jassen te krijgen die zorg dragen voor:

  • meer veiligheid
  • een betere gezondheid
  • verkoeling
  • warmte

Als jij in het donker je huisdier uit moet laten en je hebt geen andere keus dan direct op of langs de weg te lopen, dan wil je er natuurlijk graag voor zorgen dat jullie samen goed zichtbaar zijn. Het dragen van een hondenjas die uitgerust is met reflecterende onderdelen, zorgt ervoor dat jouw viervoeter voor automobilisten goed zichtbaar is. Het klinkt misschien wat vreemd dat het dragen van een jasje kan zorgen voor een betere gezondheid, maar in het geval van bijvoorbeeld spondylose, hernia of artrose is dat zeker het geval. Jouw dierenarts kan je hier meer over vertellen. Het dragen van een speciaal hiervoor ontworpen jas kan de nodige ondersteuning bieden en het dagelijkse leven verlichten. Een hondenjas kan voor een hond ook erg prettig zijn in het geval van heel warme of heel koude weersomstandigheden. Sommige honden hebben moeite met het kwijtraken van warmte op warme zomerdagen. Hoeveel ze ook hijgen, ze blijven het veel te warm hebben. Dit maakt het voor hen erg vervelend om dan nog te wandelen of te spelen. Verkoelende jassen kunnen dan uitkomst bieden. Voor andere hondjes geldt juist weer een heel ander probleem, zij hebben het heel snel koud. Door ze dan kleding aan te trekken, kun jij ervoor zorgen dat ze niet verkleumen op koude dagen. Daarnaast kan een hondenjas ook nog een heel andere functie hebben, namelijk het schoonhouden van jouw dier. Heb jij een hond die het heerlijk vindt om te ravotten, ook al is het nog zo modderig buiten? Trek hem dan een jas aan en je voorkomt vele douchebeurten!

Vergelijk de opties bij Tinki.nl

Kan jouw huisdier om een van de hierboven genoemde redenen wel een hondenjas gebruiken? Ga dan eens naar Tinki.nl. Dit is een website die veel artikelen voor honden toont, waaronder jassen. Je kunt verschillende soorten bij hen vinden en als je op het artikel van jouw keuze klikt, dan kun je zien waar je deze kunt kopen en tegen welke prijs. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je precies die hondenjas koopt die het best bij jouw hond past en dat je hier bovendien niet teveel voor betaalt! Naast jassen, kun je op hun website nog heel veel meer artikelen vinden die je als hondenbezitter zeker nodig hebt, zoals voer, manden en riemen. Of je nu dus een hondenjas wilt kopen of iets anders voor honden, het is een aanrader om naar Tinki.nl te gaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.