Nieuws

Kerstpakketten

donderdag, 20-11-2014  

Als bedrijf wil je natuurlijk iedereen om je heen te vriend houden. Een goede relatie met de bedrijven waar je mee samenwerkt, zoals leveranciers, is natuurlijk belangrijk. Ook een goede verhouding met je klanten is van belang, als je wilt dat ze nog eens terug komen of je aanbevelen bij vrienden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de verhouding met je personeel. Iedereen weet dat blij personeel harder werkt en productiever is. Een goede relatie met je werknemers is dan ook niet vanzelfsprekend. Iedereen vindt het namelijk fijn om zo nu en dan een beetje erkenning te krijgen voor het verrichte werk en de tomeloze inzet voor het bedrijf. Door de werknemers een bedankje te geven voor wat ze het afgelopen jaar gedaan hebben, geef je een duidelijk positief signaal af. Het laat zien dat je de werknemers dankbaar bent en aan ze denkt. Er is eigenlijk geen beter moment om de mensen die je in dienst hebt te bedanken dan rond de kerstdagen. Deze tijd staat in het teken van feest en cadeautjes, waardoor het verstrekken van kerstpakketten aan de werknemers eigenlijk meer regel dan uitzondering is geworden. Als werkgever kun je natuurlijk niet achterblijven als je wilt dat je verhouding met je werknemers goed blijft en ze met veel plezier voor je blijven werken. Door het kiezen van gepaste kerstpakketten zorg je ervoor dat de werknemers zich gewaardeerd voelen en zullen ze zich blijven inzetten voor het bedrijf.

De meest geschikte kerstpakketten uitkiezen

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden wat betreft de kerstpakketten voor je personeel. Je kunt namelijk kiezen uit steeds meer varianten kerstpakketten: de mogelijkheden zijn eindeloos. Standaard kerstpakketten zijn eigenlijk dozen met verschillende soorten producten erin, zoals voedsel en gebruiksvoorwerpen. Een mooi stuk servies of een handig nieuw apparaat voor in de keuken vind je vaak in kerstpakketten, vergezeld door diverse etenswaren. Het voordeel van zulke kerstpakketten is dat er een divers aanbod aan verschillende producten in zit, waardoor er altijd wel iets in zit wat de werknemers leuk vinden. Je kunt iedereen hetzelfde pakket geven, wat voorkomt dat er ruzie ontstaat over de inhoud en je bespaart er bovendien geld mee, omdat een groter aantal van dezelfde kerstpakketten vaak voordeliger is. Een groot nadeel is echter dat er vaak spullen in zitten die niemand lekker of leuk vindt en dat het niet echt origineel is. Ben je op zoek naar leuke en speciale kerstpakketten voor je werknemers? Neem dan eens een kijkje op de website www.kerstpakkettenxl.nl. Hier vind je heel veel mogelijkheden om de beste en leukste kerstpakketten voor je personeel te vinden tegen een voordelige prijs. Je kunt kiezen uit meer dan duizend verschillende kerstpakketten in diverse prijscategorieën. Heb je niet zoveel te besteden? Kies dan voor de prijscategorie ‘minder dan 25 euro’. Wil je juist een luxer pakket geven? Ga dan voor de categorie ‘meer dan 55 euro’. Zo kun je een budget vaststellen en direct een goed overzicht krijgen van de kerstpakketten die voor het gekozen bedrag beschikbaar zijn. Er zijn daarnaast heel veel verschillende categorieën, waarin de kerstpakketten zijn ingedeeld. Je kunt dus niet alleen op prijs zoeken, maar ook op onderwerp. Een greep uit de categorieën, waarbinnen de kerstpakketten op de website vallen:

 • duurzame kerstpakketten
 • voedselpakketten
 • funcooking
 • pakketten voor mannen
 • pakketten voor vrouwen
 • landenthema kerstpakketten
 • luxe pakketten
 • ontbijt en brunch
 • outdoor en travel
 • persoonlijke verzorging
 • sfeervolle kerstpakketten
 • themalijn pakketten
 • volume en voordelig
 • zelf samenstellen
 • maatwerk

Een bijzonder cadeau

Wil je echter een heel bijzonder cadeau geven aan je werknemers en vind je het niet leuk om een door iemand anders samengesteld pakket te geven? Dan zijn er nog twee opties, die worden aangeboden door KerstpakkettenXl. De eerste optie is het zelf samenstellen van een pakket. Dit is mogelijk vanaf een afname van zestig stuks en je kunt bij dit pakket zelf de inhoud samenstellen. Voor meer informatie over deze mogelijkheid kun je contact opnemen met KerstpakkettenXl: de contactgegevens zijn te vinden op de website. De andere mogelijkheid voor het geven van een origineel en persoonlijk cadeau, is het online keuze concept. Hierbij kunnen werknemers zelf een keuze maken voor een cadeau dat ze graag willen. Het werkt als volgt.

 • Je kiest een bedrag dat je per persoon wilt uitgeven aan de werknemers.
 • Je werknemers krijgen voor dit bedrag een bepaald aantal punten uitgekeerd.
 • Als cadeau ontvangen de werknemers een cadeaukaart, met daarin inloggegevens voor de website www.kerstgeschenkvoorjou.nl.
 • Als de werknemer inlogt op deze site met de persoonlijke inloggegevens, kan hij of zij zelf een keuze maken uit het aanbod op de website en ‘betalen’ met de ontvangen punten.
 • De keuze is heel groot, zo zijn er diverse cadeaus, dagjes uit, cadeaubonnen, kerstpakketten en geschenken en is het ook mogelijk om een donatie te doen aan een goed doel. Op deze manier kan iedere werknemer een keuze maken voor een cadeau dat hij of zij leuk vindt.
 • Het gekozen cadeau wordt gemakkelijk thuis bezorgd bij de werknemer.

Het grootste voordeel van het Online Keuze Concept is dat iedereen krijgt wat hij of zij zelf graag wil. Er bestaat ook de mogelijkheid om een kerstpakket te bestellen voor de punten, dus zelfs de werknemer die het liefst een ‘echt’ kerstpakket krijgt rond de kerstdagen wordt gelukkig gemaakt. Kortom: ga voor alle soorten kerstpakketten naar www.kerstpakkettenxl.nl en maak zelf een keuze!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.