Vrije tijd en Hobby

Kom naar de escape room in Amsterdam

donderdag, 1-2-2018  

Je hebt vast wel eens gehoord over de inmiddels welbekende escape room in Amsterdam. Daarnaast wordt het ook in een heleboel andere steden in Nederland aangeboden en kun je inmiddels op meerdere plekken terecht voor het ontsnappen uit een dergelijke kamer en situatie. Maar een van de meest originele escape rooms zit toch wel in Amsterdam. Je zit hiervoor helemaal goed bij het bedrijf Save Amsterdam. Je hebt drie scenario’s om uit te kiezen:

  • Black Hole
  • Zombie Apocalypse
  • Water Flood

Drie verschillende verhalen en situaties waarin jij met je team moet proberen om dit binnen een uur op te lossen. In de Black Hole is een wetenschapper aan de slag gegaan met het manipuleren van de natuur. Helaas is hij daarin doorgeslagen en is hij opgezogen in een zwart gat. Ditzelfde zwarte gat dreigt nu heel Amsterdam op te zuigen. Aan jullie de taak om dit binnen een uur te voorkomen! Door middel van teamwerk kun je dit zeker voor elkaar krijgen. Daarom is de escape room in Amsterdam ideaal voor bijvoorbeeld teambuilding. Ga jij liever voor een van de twee andere scenario’s? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bij de Zombie Apocalypse moet je voorkomen dat de hele stad verandert in zombies en bij de Water Flood moet je ervoor zorgen dat het water niet de stad overstroomt. Het zijn alle drie zeer levendige situaties en de spanning is dan ook altijd om te snijden in de escape room in Amsterdam.

Meer weten over de escape room in Amsterdam

Hierboven melden we al dat de escape room in Amsterdam geschikt is voor bijvoorbeeld teambuilding, je ziet hier dan ook veel bedrijven langs komen om op een leuke en speelse manier iets te doen aan hun teambuilding. Je kunt er zeker op rekenen dat je sterker staat als team wanneer je eenmaal klaar bent met de escape room in Amsterdam. Of je het nu tot een goed einde hebt gebracht of niet! Maar er zijn ook veel andere redenen om een tripje naar Save Amsterdam te maken. Wat dacht je om je verjaardag goed te vieren of om wat leven in de brouwerij te brengen op je vrijgezellenfeest? Het behoort natuurlijk allemaal tot de mogelijkheden. Misschien heb jij er wel gewoon zin in om eens een leuke tijd met je vrienden te hebben. Bij de escape room in Amsterdam is dat vrijwel gegarandeerd! Het is natuurlijk heel erg makkelijk om dit te doen. Het enige wat jij hoeft te doen is het maken van een boeking bij Save Amsterdam. De escape room in Amsterdam is nog steeds een hele populaire bestemming, het is dus wel echt belangrijk om van tevoren even een afspraak te maken. Je weet dan zeker dat je niet voor niets langs komt.

Heb de tijd van je leven

Het blijft natuurlijk het allerleukst als je binnen het uur de oplossing vindt voor de situatie waarin jullie verzeild zijn geraakt. Niemand vindt het leuk om in een hersen etende zombie te veranderen! Met goed teamwerk kun je dit ook zeker voor elkaar krijgen. Hou dus je hoofd scherp en werk samen, dan kun je zeker een goed einde tegemoet zien. De escape room in Amsterdam is echt ideaal voor groepsuitjes en het is dan ook niet gek dat je hier groepen zit van verschillende groottes. Het is natuurlijk wel verstandig om met een flink aantal spelers te komen, want dit maakt het vele malen leuker! Wil je dit ook graag eens meemaken? Kom dan vandaag nog naar de website toe en ontdek de opties!

lees meer… 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.