Nieuws

Oudjaarsavond: vuurwerk Alphen aan de Rijn kopen

maandag, 15-12-2014  

Het einde van het jaar is alweer in zicht en dat kan maar één ding betekenen: de foldertjes met aanbiedingen voor de verkoop van vuurwerk Alphen aan de Rijn vallen weer op de deurmat. Vuurwerk wordt niet gedurende het hele jaar verkocht, maar alleen in de laatste drie dagen van december. Dit heeft natuurlijk alles met veiligheid te maken, want er mag ook alleen maar vuurwerk afgestoken worden op 31 december en 1 januari, tenzij u een speciale vergunning hiervoor heeft. Het heeft echter wel tot gevolg dat heel Alphen aan de Rijn tegelijkertijd zijn inkopen doet en er lange rijen zullen staan bij de kassa’s van elke winkel die vuurwerk verkoopt. Dit is niet nodig. Vuurwerk Alphen aan de Rijn kopen kan ook prima via internet. Het is gemakkelijk, snel en veilig. Op internet vindt u het grootste en meest gevarieerde aanbod van heel Alphen aan de Rijn. Op de website van Vuurwerkshop Bergambacht kunt u de keuze maken uit een ruim aanbod aan consumentenvuurwerk. Via deze website komt u terecht bij knalaanbiedingen van de volgende soorten vuurwerk Alphen aan de Rijn:

 • knalvuurwerk: rotjes, cakes, kanonslagen en luchthuilers
 • siervuurwerk: grondbloemen, Romeinse kaarsen, fonteinen en multishots
 • kindervuurwerk: sterretjes, discoflitsers en knalerwten
 • vuurwerkpakketten: knalpakketten, sierpakketten, combopakketten en juniorpakketten in verschillende maten

Heeft u nu al de kriebels om vuurwerk voor de jaarwisseling te kopen? U hoeft niet te wachten tot de laatste drie dagen van het jaar. U kunt nu al uw het vuurwerk Alphen aan de Rijn op internet inkopen en u haalt het vervolgens op tussen 29 en 31 december.

Online vuurwerk Alphen aan de Rijn bestellen

Als u vuurwerk Alphen aan de Rijn koopt bij bijvoorbeeld een tuincentrum of bouwmarkt, loopt u het risico de hele stad daar tegen te komen. Er zijn maar drie dagen per jaar waarop u legaal uw vuurwerk kunt inkopen, dus de kans is groot dat iedereen op hetzelfde moment zijn inkopen voor oud en nieuw 2014-2015 zal doen. Maar niet alleen de lange rijen bij de kassa kunnen vervelend zijn. Ook is de kans aanwezig dat de knallers uit de folder al uitverkocht zijn. Op de website van Vuurwerkshop Bergambacht zult u geen van deze taferelen aantreffen. Leest u dus verder als u meer wilt weten over de voordelen van vuurwerk Alphen aan de Rijn op internet kopen. Het kopen van vuurwerk Alphen aan de Rijn gaat als volgt in zijn werk. Op de homepage van de website ziet u een lijst met beschikbaar vuurwerk. Deze lijst kunt u zelf sorteren op basis van prijs, aantallen per verpakking en soort vuurwerk (knalvuurwerk, siervuurwerk of kindervuurwerk). Als u op een plaatje van het vuurwerk klikt, krijgt u meer informatie te zien. Denkt u bijvoorbeeld aan een vermelding van de minimumleeftijd voor kinderen. Bepaalde soorten vuurwerk zijn compleet ongevaarlijk voor kinderen. Bij ander vuurwerk hebben kinderen begeleiding nodig, en soms kunt u het beter zelf afsteken. Naast deze informatie vindt u ook instructiefilmpjes en demonstratiefilmpjes. Overigens kunt u ook kiezen voor een samengesteld pakket van vuurwerk Alphen aan de Rijn. In deze pakketten hebben wij voor u een selectie gemaakt van het beste knalvuurwerk, siervuurwerk of een combinatie van beide. Ook is er een speciaal juniorpakket beschikbaar. Dit pakket is 100 procent veilig is voor kinderen jonger dan 12 jaar. Hoe groter het pakket, des te meer korting krijgt u. Natuurlijk kunt u ook uw eigen pakket samenstellen.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt door het vuurwerk in het virtuele winkelwagentje te leggen, gaat u verder naar de volgende stap. U voert uw persoonlijke gegevens in, en controleert deze. Daarna kiest u één van de vier afhaallocaties voor uw vuurwerk Alphen aan de Rijn uit. De laatste stop is het selecteren van de gewenste betaalmethode. U kunt kiezen tussen betalen met iDeal of met een creditkaart. Helaas kunt u niet bij het afhaaldepot zelf betalen. Als de betaling geslaagd is krijgt u binnen enkele minuten een email met de bevestiging van uw bestelling toegestuurd. Vervolgens print u deze bevestigingsemail uit en neemt deze mee naar het depot waar u het vuurwerk afhaalt. Houdt u er bij het afhalen van het vuurwerk rekening mee dat de minimumleeftijd om vuurwerk te kopen 16 jaar is. Neemt u daarom ook een identiteitsbewijs mee naar de afhaallocatie.

De voordelen van vuurwerk online kopen

Zoals u heeft kunnen lezen is het erg gemakkelijk om uw vuurwerk voor de jaarwisseling online te kopen. Bespaart u zichzelf dus de stress van volle winkels tijdens de officiële vuurwerk verkoop dagen en doe het dit jaar anders. Vuurwerk Alphen aan de Rijn via internet bestellen heeft de volgende voordelen.

 • Het is een online winkel met het grootste assortiment vuurwerk Alphen aan de Rijn.
 • Geen lange rijen bij de kassa. Uw pakket ligt al op het afhaaldepot op u te wachten.
 • Uw bestelling is tegelijkertijd een garantie dat het niet uitverkocht is.
 • Er zijn vier afhaallocaties in Alphen aan de Rijn, dus er is altijd één bij u in de buurt.
 • U kunt veilig betalen via iDeal of met een creditkaart.
 • Snelle overhandiging van de bestelling op locatie, omdat u al via internet betaald heeft.
 • Ruime afhaaltijden (van 8.00 uur tot 23.00 uur in de laatste drie dagen van het jaar).

Maak het uzelf dit jaar gemakkelijk. Bestel daarom uw vuurwerk Alphen aan de Rijn online.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.