Nieuws

Piquadro tassen voor iedere gelegenheid

woensdag, 24-9-2014  

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe tas of portemonnee? Dan hebben wij de tip voor u. Bij Piquadro vindt u de beste leren tassen en portemonnees waar u naar op zoek bent. Deze tassen zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld naar het werk mee te nemen. Ze zien er niet alleen netjes uit, u kunt er ook nog eens door de handige vorm van de tas veel spullen in kwijt die u nodig zult hebben op kantoor. Wat dacht u bijvoorbeeld van een van de prachtige Piquadro laptoptassen? Ideaal voor het meenemen van uw laptop naar uw werk of naar zakelijke afspraken. Het oogt netjes en u hebt meteen een veilige mogelijkheid om uw laptop mee te nemen. Veel mensen nemen hun kantoorspullen mee in een tas die daar eigenlijk niet geschikt voor is. Ze kunnen bijvoorbeeld hun laptop er niet beschermd in opbergen en al hun spullen gaan er los in. Niet alleen heeft dat tot gevolg dat u vaak spullen kwijt bent, maar ook dat hiermee uw eigendommen kunnen beschadigen. Wanneer u bijvoorbeeld vaak uw mobiele telefoon los in uw tas doet, zult u snel merken dat deze krassen gaat vertonen. Bergt u uw telefoon eerst in een hoes op? Dan zult u merken dat de hoes er binnen de kortste keren niet meer als nieuw uitziet. Met een goede Piquadro tas heeft u daar geen last van. Door de verschillende vakken kunt u uw spullen goed en veilig opbergen. En dat is voor iedereen natuurlijk een fijne gedachten. Ze hebben niet alleen laptoptassen, ook vindt je andere soorten tassen in het assortiment van Piquadro.

  • iPad tassen
  • aktetassen
  • weekend tassen
  • rugtassen

Zowel voor mannen als voor vrouwen vindt u in het uitgebreide assortiment van Piquadro prachtige tassen. De kwaliteit van het leer is uitstekend en zal dan ook jaren meegaan. U hoeft dus maar een keer in een goede tas te investeren om er zoveel mogelijk uit te halen. Om deze reden heeft Piquadro er ook voor gekozen om slechts in enkele makkelijke kleuren hun producten uit te brengen. Tenslotte wilt u wel met de tijd meegaan.

Een Piquadro portemonnee maakt uw stijl af

Bij een mooie Piquadro tas hoort natuurlijk een portemonnee die de stijl helemaal afmaakt. Het staat tenslotte een beetje raar wanneer u een prachtige aktetas heeft en daar een sjofele portemonnee uit tevoorschijn haalt wanneer u iets moet betalen. Door de prachtige portemonnees in het assortiment van Piquadro hoeft u daar absoluut niet bang voor te zijn. De portemonnees verschillen van elkaar, maar we nemen nu graag de dames portemonnee Piquadro cognac als voorbeeld om u te laten zien wat u van dit merk kunt verwachten.

  • 10 creditcard vakjes
  • 2 papiergeld vakken
  • 2 steekvakken
  • een vak voor kleingeld
  • ritssluiting

Deze portemonnee heeft een afmeting van 19 x 10 x 2 cm. Voor veel vrouwen is dit de ideale afmeting voor een portemonnee. U vindt deze niet alleen makkelijk terug in uw tas, maar het is ook het formaat dat u makkelijk meeneemt op straat wanneer u even geen tas mee wilt nemen. U kunt er dan zelfs uw sleutels of mobiele telefoon in kwijt als u dat wilt. Erg praktisch dus en multi-inzetbaar. Veel vrouwen weten precies wat hun portemonnee en tas moet hebben. Bij Piquadro houden ze daar rekening mee en zorgen ze dat u krijgt wat u wilt. Wilt u meer weten? Kijk dan eens op de website van Best Bags. Daar verkopen ze het assortiment van Piquadro en helpen ze u graag verder wanneer u nog vragen heeft. Op de website vindt u ook foto’s van de verschillende tassen en uiteraard de details. Bijvoorbeeld hoe groot de tas is, wat voor sluiting het heeft en van welk leer de tas gemaakt is. Wilt u weten of de tas die u op het oog heeft de juiste vakken heeft? Ook dat vindt u terug in de omschrijving op de website. Lees deze dan ook goed.

Piquadro is wat u zoekt

Een goed tassenmerk is nog niet zo eenvoudig gevonden. Wanneer u vaak een nieuwe tas koopt is u dat vast al eens opgevallen. U hebt vaak van tevoren al een bepaald idee hoe de tas eruit moet zien en aan welke eisen het moet voldoen. Niet iedere vrouw of man is natuurlijk op zoek naar eenzelfde soort tas. Toch willen we u wijzen op de vele voordelen van een tas van goede kwaliteit. Veel mensen schrikken namelijk terug van de prijs, maar bedenk wel dat als de tas van goede kwaliteit is deze vele jaren langer meegaat dan een tas die goedkoper en vaak dus ook van mindere kwaliteit is. Daarom heeft Piquadro alleen tassen in hun assortiment die gemaakt zijn van het beste leer. Uiteraard geldt dit ook voor de portemonnees die zij aanbieden. Zij staan er voor om tassen te maken die een mooie uitstraling hebben en jaren meegaan. Wanneer u een Piquadro tas heeft ziet u er op slag netjes uit. Wanneer u ook nog eens zorgt voor een goede outfit waarmee u de Piquadro tas combineert, dan kan u helemaal niet meer stuk. Erg handig wanneer u netjes voor de dag moet komen op kantoor of tijdens een zakelijke afspraak. Wat dacht u van het meenemen van een Piquadro tas naar een sollicitatiegesprek? U maakt direct een goede indruk. Dat doet de klassieke uitstraling van dit merk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.