Nieuws

Teambuilding in Rotterdam werkt uiterst motiverend

vrijdag, 9-6-2017  

Wilt u qua teambuilding in Rotterdam eens iets anders doen dan saaie cursussen volgen waar u wordt geleerd hoe u het beste kunt samenwerken, leidinggeven of brainstormen volgens de coach? Is het niet een stuk waardevoller om uw personeel te zien leren samenwerken terwijl ze afhankelijk van elkaar zijn? Zie hoe ze tijdens puzzels, quizzen en fysieke uitdagingen met nieuwe ideeën komen zodat ze getriggerd worden om ook tijdens hun reguliere werkzaamheden zichzelf mentaal uit te dagen. U zult er immers ook de vruchten van willen plukken dat u een activiteit op het gebied van teambuilding in Rotterdam hebt geboekt bij misterrotterdam.nl. Keer op keer hebben we bewezen dat u qua teambuilding in Rotterdam bij ons aan het juiste adres bent. Wij hebben een groot netwerk van lokale partners waar we nauw mee samenwerken. Mocht u bijvoorbeeld op een bepaalde datum een uitje qua teambuilding in Rotterdam willen doen, dan kunnen we u hierover direct feedback geven. Mocht het door u gekozen spel niet op die dag beschikbaar zijn, dan kunnen we informeren over alternatieve spellen die het ongetwijfeld ook erg goed zullen doen onder uw medewerkers. Uiteindelijk maakt u als organisator de uiteindelijke keuzes. Weet in ieder geval dat wij wel van een uitdaging houden en uw wensen graag op maat willen realiseren.

Uiteraard staat vermaak centraal tijdens teambuilding in Rotterdam

Tijdens een activiteit op het gebied van teambuilding in Rotterdam leert het personeel zichzelf kennen. Problemen moeten overwonnen worden door samen te werken. Er zijn zowel fysieke als mentale opdrachten waaruit u kunt kiezen. Een greep aan mogelijkheden voor teambuilding in Rotterdam zijn:

  • Diverse interactieve spellen waarbij de havenstad als decor fungeert. Op tablets leert u de stad kennen, lost u samen met uw collega’s diverse puzzels op en daagt u elkaar uit.
  • U kunt ook wateravonturen met de watertaxi of speedboot beleven. Of houdt een gezellige fietstocht in Rotterdam en de rest van Zuid-Holland.
  • Liever een indoor activiteit doen? Laat u dan verrassen door de pubquiz waar natuurlijk een diner aan vooraf gaat.
  • Of dompel het team onder tijdens een magische avond. Een workshop waar diverse geheimen uit de magische wereld van het goochelen worden onthuld.

Een combinatie van diverse evenementen is uiteraard ook een optie. Zelfs als u enkel een stadswandeling en een diner wilt houden als teambuilding in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden van maatwerk en kunnen al uw ideeën en wensen omzetten tot een geweldige dag. Sterker nog, we houden graag rekening met de professionele achtergrond van de deelnemers, hun spirit, kennis over deze stad en natuurlijk hun leeftijd.

Ons jonge team zal uw groep in goede banen leiden

U zoekt een uitje om aan teambuilding in Rotterdam te doen. U wilt een sterker personeelsbestand. Mensen die elkaar beter kennen en weten wat ze aan elkaar hebben. Luister zelf ook wat vaker naar uw werknemers want wellicht komen ze met zeer interessante ideeën aanzetten. Tijdens deze activiteiten zult u ongetwijfeld merken dat men het naar hun zin heeft en dat ze tegelijkertijd meer van zichzelf durven laten zien. Kijkt u op onze website naar de diverse voorbeelden van combinaties en activiteiten die we in Rotterdam maar ook elders in de Randstad aanbieden. Tevens organiseren we uitstapjes naar interessante steden in het buitenland zoals Keulen en Barcelona. Kijkt u naar de vele foto’s van enthousiaste bedrijven die in het verleden hebben genoten van deze teambuildingsactiviteiten. In onze portfolio en op Facebook vindt u diverse voorbeelden. Volg ons blog om op de hoogte te blijven van veranderingen in ons aanbod. Lees ook : Bedrijfsuitje Rotterdam – Mister Rotterdam

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.