Nieuws

Vakantiepark bij Slagharen

maandag, 12-10-2015  

Ponyparkcity - SlagharenWilt u op vakantie gaan, dan hebt u natuurlijk heel veel verschillende mogelijkheden. Een van de opties is een verblijf in Ponypark City, vlakbij het bekende attractiepark in Slagharen. Het leuke van een verblijf daar, is dat het vakantiepark helemaal is ingericht volgens dezelfde thema’s die u ook tegenkomt bij attractiepark Slagharen. Iedereen die wel eens iets over dit pretpark gelezen heeft, weet dat daar alles draait om Western, pony’s en saloons. Deze hele sfeer is doorgetrokken in het vakantiepark. Dit betekent dat u verblijft in huisjes in een Western stijl, maar ook dat alle andere zaken op het terrein hieraan aangepast zijn. Zo hoort er bij ieder huisje een pony, die de gasten zelf gedurende hun verblijf mogen verzorgen. Voor kinderen is dit natuurlijk ontzettend leuk, helemaal als ze zelf dol zijn op paarden. In het pretpark in Slagharen zijn pony’s erg belangrijk, hier is het immers ooit allemaal mee begonnen. Lang geleden was het immers een ponypark, met als voornaamste attractie het mogen rijden op paarden. Nu is er natuurlijk veel meer te doen, maar nog steeds is het paardenthema erg belangrijk. Vandaar de pony bij ieder vakantiehuisje. Deze mogen de gasten niet alleen verzorgen, op dit vakantiepark vlakbij Slagharen kunnen ze er ook op leren rijden. Voor kinderen is er namelijk iedere dag de mogelijkheid om gratis lessen te volgen. Zo kunnen ze tijdens hun vakantie een goed beeld krijgen of paardrijden iets is wat ze leuk vinden of niet. Dit is natuurlijk een optie die u bij andere vakantieparken niet zult vinden en dat maakt dit park ook zo ontzettend leuk om naar toe te gaan. Maar natuurlijk is dit niet de enige reden waarom u hier naar toe zou moeten gaan, als gast van Ponypark City krijgt u namelijk ook gratis toegang tot attractiepark Slagharen.

Geniet van attractiepark Slagharen

Zoals gezegd ligt het vakantiepark Ponypark City erg dicht bij Slagharen, het is een afstand van slechts vijf kilometer. Dit kunt u prima met de fiets of de auto overbruggen. Als huurder van een van de huisjes kunt u tijdens uw verblijf iedere dag gratis het pretpark in Slagharen bezoeken en ook het parkeren van uw auto is daar helemaal gratis. In het park vindt u een zeer ruime keus aan attracties, waarbij er voor zowel jongere als oudere bezoekers genoeg te beleven valt. De attracties variëren van wild en erg spannend, tot rustig en ontspannend. Neem bijvoorbeeld de kabelbaan over het terrein, of kies juist voor een ritje in de spannende achtbaan. Doordat het relatief kleinschalig is, kunt u de kinderen gerust hun eigen gang laten gaan, u kunt elkaar altijd heel gemakkelijk weer terugvinden. Willen uw kids graag iedere dag Slagharen bezoeken, maar zit u daar als ouders niet echt op te wachten? En zijn de kinderen oud genoeg om zelfstandig het pretpark te bezoeken? Dan kunt u ook bijvoorbeeld met elkaar afspreken dat u elkaar op een bepaalde tijd weer bij de ingang van het park zult treffen. U kunt dan zelf een wandeling of fietstocht maken in de bosrijke omgeving, terwijl uw kinderen zich vermaken met alle attracties die Slagharen te bieden heeft. Op die manier kunt u allemaal zoveel mogelijk genieten van uw vakantie. Doordat de toegang bij uw verblijf inbegrepen is, hebt u dus iedere dag gratis vertier voor handen. Dat is voor gezinnen natuurlijk erg prettig, niemand hoeft zich dan te vervelen tijdens de vakantie. Dit is een belangrijke reden om te kiezen voor dit vakantiepark vlakbij Slagharen.

Ponypark City

Een bezoek brengen aan het attractiepark Slagharen is natuurlijk erg leuk, maar er zijn op het vakantiepark zelf ook zoveel leuke dingen te doen, dat het ook best kan zijn dat u hier bijna niet aan toekomt. Want hoewel de attracties in Slagharen natuurlijk erg leuk zijn en een grote aantrekkingskracht uitoefenen, zijn ook de activiteiten en mogelijkheden die Ponypark City te bieden heeft erg aantrekkelijk. Ook dat is een reden om te kiezen voor een verblijf op dit vakantiepark nabij Slagharen. Wat is hier nu allemaal precies te beleven? Voor jong en oud is er genoeg te doen, bijvoorbeeld:

  • er kan gespeeld worden in een van de speeltuinen
  • de dieren van de kinderboerderij kunnen geknuffeld worden
  • er kan gegeten worden in de Saloon
  • u kunt shoppen in de Store, waar u alle boodschappen vindt die u tijdens uw verblijf nodig hebt, en in de Westernshop
  • u kunt genieten van een lekker drankje in de Bandito Bar
  • de hele familie kan bowlen in de Pista de Ballo
  • in de Game Mine kan er gespeeld worden op speelautomaten of er kan een potje poolbiljart gespeeld worden
  • de kids kunnen ontspannen in de Chill Out Pueblo
  • er kan gezwommen worden in het zwembad op het parkterrein

U merkt het, er is iedere dag weer genoeg te zien, te doen en te beleven. En dit zijn slechts een paar van de zaken die u kunt doen op dit vakantiepark in de buurt van Slagharen. Er worden namelijk nog veel meer activiteiten georganiseerd en nog veel meer opties voor leuke activiteiten geboden, zoals midgetgolf. Wat u en uw kinderen dus ook leuk vinden om te doen, er is altijd wel een activiteit te vinden die helemaal bij u past. Wilt u op vakantie en vindt u het leuk om tegelijkertijd een bezoek te brengen aan attractiepark Slagharen? Dan is Ponypark City een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.